Julemat

Juletapas - Kjøkkensjefens anbefaling!

Minimum 12 personer.


Varm mat

Stekte julepølser og medisterkaker fra John Haugen
Velg mellom tradisjonell ribbe eller finskåret filet av honning marinert og grillet and
Freste hvitløksmarinerte scampi i spicy mangosaus
Kålrotpure
Smørdampede amadinepoteter
Rosenkål

Kald mat:
Indrefillet av lam (Lam marinert i pesto på urtebakt bunn med gulrotpure)
Serranoskinke med aioli og potetsalat
Store laksewraps
Hjemmebakt stor foccacia med oliven
Creme brulee pai til dessert (leveres varm)
299,-

Varmt julebord

(To serveringer)
Tradisjonell ribbe
Medisterkaker
Julepølse
Surkål
Tyttebær
Rødkål
Svisker og epler
Poteter
Julesaus
269,-

Pinnekjøtt tallerken

(To serveringer)
Dampet pinnekjøtt og kraft
Vossakorv
Hjemmelaget kålrotstappe
Poteter
289,-

Kald juletallerken

Ribbe med surkål
To typer sild
Roastbiff med remulade og potetsalat
Røkelaks med eggerøre
Glasert juleskinke
Ostefat med druer og melon
Sennepsaus
Rugbrød, urtebrød og smør
245,-

Desserter

Riskrem med rødsaus
55,-

Creme Brulee
39.-