Lunsjbord

LunsjbordDette er ett kjempetilbud til alle som ønsker en sosial lunch. Vi leverer ferdige pyntede fat som er serveringsklare for dine gjester. Alle fatene er velfyllte med fristelser av kjente og mer spennende ingredienser som pirrer interessen og apetitten. Utvalg av brød og smør følger selvfølgelig med.

Min 20 pers.Eksklusivt lunchbord

Delikatesser fra de beste leverandørene blandt annet flere ganger norges mester John Haugen. Haugens leverpostei, med bacon og stekt sopp, spekemat og biffkarbonader, som er kåret til de beste i landet. Ellers følger det med brie, ost, omelett, druer og friske grønnsaker.

Vi legger også med våres pastasalat med hjemmelagd rømme dressing og creme brulee paier.
149,-

Møte lunchbord

Dette er tradisjonell husmanns kost, pent anrettet på fat. Her får du skåret ost, skinke, spekemat, eggerøre/omelett , kylling salat, leverpostei, sylteagurk og friske grønnsaker.
139,-

Cowboy lunchbord

Her er det masse godt kjøtt fra John Haugen. Grillede ostepølser, biffkarbonader, stekte poteter, leverpostei, Gauda ost, omelett og pannekaker med syltetøy.
149,-

Sundt og godt lunchbord.

Her får du alt kroppen trenger på beste måte, samtidig som du blir god og mett. Dette bordet inneholder masse hvitt kjøtt, som kalkun og kylling. Ved siden av kommer laks, eggerøre, smøre ost, fisk og masse friske grønnsaker og en frisk cherry tomat salat med fersk mozarella og urte dressing.
159,-