Selskapsmenyer – catering oslo

Alle selskapsmenyene er kokkenes utvalgte favorittretter og sammensatt etter omhu. Ønsker du en fem retters meny til bryllup eller annet festlig lag, vil vi gjerne sette sammen en meny som er tilpasset akkurat dine personlige behov og ønsker.

Har du andre ønsker enn våre menyer skal vi selvfølgelig etterkomme dem og sette sammen nye spennende forslag til deg, bare ta kontakt.

Min. 20 pers


Meny nr. 1

SelskapForrett: Cherrytomatsalat med mozarella, serveres med vår egen rømmedressing
Hovedrett: Helstekt kalvestek med urter. Fileen er marinert i vår egen spesielle hvitløksbaserte marinade og serveres med soppsaus, stekte poteter, blomkålpure og grønnsaks grateng
Dessert: Vanilje is, med hjemmelagd skogsbær saus.
425,-

Meny nr. 2

Forrett: Ruccola salat med parmesan og hvitløkskruttonger, serveres med rømmedressing.
Hovedrett: Antilope fillet servert på shitakesopp. Serveres med peppersaus, stekte poteter, grønnsaksgrateng og maispure
Dessert: Bringebær sorbet med vaniljeis.
459,-

Meny nr. 3

Forrett: Hvitvinsdampede blåskjell i pestobasert fløtesaus.
Hovedrett: Indre fillet av lam med rødvinssaus. Serveres med stekte poteter, gulrot pure, soppstuing og grønnsaksgrateng.
Dessert: Creme brule
465,-